Underbart fiske i Hosjöbotten

070614 - 070617


image14



Dag 1

Tur som man har var det minusgrader och 2 dm snö, så vi var rätt frusna när vi kom fram till tältplatsen, men det var bara att bita ihop och kämpa på. När vi väl fått upp tältet så var det dags för fisket, det var rätt ok fick några fina öringar så kvällen kändes rätt lyckad iallafall.


 


Dag 2

Vaknar 06.00 och tror att solen skiner, snabbt på med kläderna för att komma ut men så mycket sken inte solen, men det var tö iallfallafall så efter en snabb frukost var det bara att sätta igång att fiska, vädret blev bara bättre och bättre nån regnsskur lite då och då annars var det helt ok.

 

Det skulle visa sig att fisket skulle komma att bli helt underbart landade några av de finaste örningarna någonsin.

   


Dag 3

Kanon fiske även denna dag men solen sken å myggen började komma fram, tog en lite längre tur längs ån upp till utloppet mycket vackert men inge vidare fiske där uppe så det vara bara att gå tillbaka till den sträckan där vi fiskat dagarna innan. Vi povade även "rödingsjön" utan resultat där jag även passade på att ta en tupplur.

   


Dag 4

Sista dagen börjar med att packa ihop för att sen fiska av hela den nedre delen av ån, det gick sådär men några småöringar fick vi iallafall.

Summerat efteråt så var vi jävligt nöjda med våran lilla fisketur hyffsat mycket och stor fisk gör att man kommer att längta tillbaka och drömma, vi har sagt att vi ska göra om samma tur nästa år hoppas det blir så...

    



Ett stort tack till lappen Daniel från De Åtta Årstiderna som skjutsade oss den värsta biten.


Stor örings fiske...

070603

image1

Så klart Tommy vart värst med en baddare på ca 5kg... Ja va ska man säga, bilden säger allt.