Gimån - nya bilder

070717

    

  

Gimån...

070711-070713

image59

Farsan och morbror Janne tog med mig på en liten tur upp till Gimån, det var egentligen meningen att vi skulle fara till Båthällan, men den stugan var upptagen så vi vart tippsade om ett annat ställe så vi drog dit...

Vi hade såklart alldeles förmycket grejer med oss för att kunna bära allt i en vända den kilometern det var till stugan, så JAG fick så klart gå en extra vända! Jag å farsan gjorde även en vända var dag 2.

Väl framme kunde man inte göra annat än bara njuta, var absolut ett av de finaste vattendrag jag någonsin sett.

Fisket kunde såklart varit bättre fick som vanligt lite små harr, öring, abborre och en id, tror jag provade varenda fluga i asken, men men nästan gånga så kanske det blir nått med lite storlek, man kan ju alltid hoppas!

Glömde såklart kameran så jag får återkomma med bilder (farsan hade med sin) när han lyckats maila över dem till mig.

Nya bilder från helgen i Gimån

070629 - 070701


  


Fisket var som vanligt hyffsat bra, harren var på hugget, fick to m en 3-4 hektos öring.

Men för de av oss som körde Rappala var det kanon landades säkert 8-9 stycket öringar över kilot, ångrar lite att jag inte tog med spinnspöt el lite större flugor...


Info:

"Här finns ett fantastiskt fiske året runt i anläggningens egna fiskeområde. Området omfattar ett tiotal örings- och rödingsvatten, samt Drogsjöforsen som är en del av Gimån och känd för sina stora öringar.I Drogsjöforsen är minsta tillåtna måttet på harr och öring 40 centimeter! Endast flugfiske är tillåtet. Fisketuren till Drogsjöforsen måste förbokas hos oss."

Källa: http://www.albacken.com/